Prijavite se za stipendiju Univerziteta Majami

6 jul
Rok prijave 01.11.2024

Univerzitet Majami nudi međunarodnim studentima potpuno finansiranu stipendiju “Stamps” za 2024. godinu za osnovne studije.

OBLAST: 

više oblasti

OPIS

Ova prestižna stipendija omogućava međunarodnim studentima da dobiju potpunu finansijsku podršku za osnovne studije na Univerzitetu Majami. Odabrani studenti dobiće pokrivenost školarine, smještaja na kampusu, sredstva za knjige i obroke, kao i zdravstveno osiguranje. Takođe će im biti omogućeno korišćenje sredstava u iznosu od 12,000 dolara, koje mogu iskoristiti za studije u inostranstvu, istraživanje, neplaćene prakse i druge obrazovne svrhe.

USLOVI

Kandidati moraju biti međunarodni studenti i aplicirati za prijem na Univerzitet Majami. Takođe, moraju imati izuzetne akademske rezultate, dobro poznavanje engleskog jezika i položene ispite TOEFL ili IELTS. Konačnu odluku o stipendijama donosi Odbor za stipendije.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili za stipendiju potrebno je da aplicirate na neki od programa osnovnih studija Univerziteta, nakon čega ćete biti automatski razmotreni za stipendiju ako ispunjavate sve uslove.

ROK ZA PRIJAVU: 

01.11.2024.

Detaljnije na LINKU.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments