Prijavite se za stipendiju „Best of South-East“

27 okt
Rok prijave 03.12.2021

Otvoren je konkurs za stipendije u programu „Best of South-East“ („Najbolji iz jugoistočne Evrope“), namijenjen studentima završne godine osnovnih studija i postdiplomcima sa akreditovanih univerziteta iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije i Srbije, kao i studentima iz ovih država koji već studiraju u Austriji.

 

OBLAST:

više oblasti

OPIS

Ovaj program razvoja i obrazovanja za talentovane studente iz regiona, sprovode Steiermärkische Sparkasse Bank i Univerzitet u Gracu, a podržava i Erste Bank AD Podgorica. Najbolji kandidati osvojiće jednogodišnje stipendije na univerzitetima u Austriji, vrijedne do 9.000 eura, za studijsku godinu 2022/23. Program će im pružiti priliku da steknu međunarodno radno iskustvo i omogućiti im dalje usavršavanje i lakši početak profesionalnog puta.

USLOV ZA PRIJAVU

Prijaviti se mogu studenti pravnih nauka, ekonomije, tehničkih fakulteta, metalurgije i geologije, kao i koncertnog i operskog pjevanja, koji u trenutku prijave imaju najviše 27 godina i koji ispunjavaju sljedeće kriterijume:

 trenutno su na završnoj godini osnovnih studija

 počinju specijalističke studije ili su već na njima

 imaju odlično znanje engleskog i dobro znanje njemačkoj jezika i

 postigli su visok prosjek na studijama.

NAČIN PRIJAVE

Više informacija o načinu prijave možete naći na linku. https://www.erstebank.me/sr_ME/footer-stanovnistvo/o-banci/program-best-of-south-east

ROK ZA PRIJAVU

Rok za studente ekonomije i prava je 03.12.2021, za studente tehničkih fakulteta 01.12.2021 i za studente metalurgije/geologije 17. 12.2021. godine.

Detaljnije na https://www.erstebank.me/sr_ME/footer-stanovnistvo/o-banci/program-best-of-south-east

(Visited 183 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments