Prijavite se za Stipendiju Audi fondacije za životnu sredinu u Kanadi

28 feb
Rok prijave 03.03.2024

Stipendija Audi Environmental Foundation nudim svim zainteresovanim mladim ljudima potpuno finansiranu stipendiju za 15 inspirativnih mladih lidera iz cijelog svijeta da prisustvuju samitu u Kanadi.

OBLAST:

ekologija, zaštita životne sredine

OPIS

Stipendija Audi Environmental Foundation za OYW samit je otvorena za sve mlade da podignu svoj glas i pruže rješenja za ekološke krize kroz saradnju sa One Young World Summitom u Montrealu, Kanada. Audi Environment Foundation nudi stipendije za 15 inspirativnih i bistrih mladih lidera iz cijelog svijeta da prisustvuju samitu 2024. u Kanadi. Ova potpuno finansirana stipendija je prilika za sve mlade ljude da besplatno posjete Kanadu.

One Young World Summit 2024. će delegatima pružiti ključne koncepte liderstva i njihove praktične primjene nakon samita. To će pomoći u razvoju vještina pojedinca, vodstva tima i vodstva u zajednici. OYW 2024 ima personalizirane aktivnosti koje se bave lokalnim problemima sudionika, uključujući mentalno zdravlje, samopoštovanje, probijanje barijera, sliku tijela i mnoge druge. Štaviše, ova potpuno finansirana stipendija će pokriti sve troškove vezane za samit za učesnike, uključujući međunarodne avionske karte. Potpuno finansirani Samit 2024 u Montrealu, Kanada, održat će se od 18. do 21. septembra 2024. Stoga, iskoristite priliku i prijavite se za stipendiju Audi Environmental Foundation 2024 kako biste besplatno učestvovali na OYW samitu.

USLOVI

Kako biste aplicirali, potrebno je da ispunite sledeće preduslove:

  • Kandidati moraju biti između 18 i 30 godina;
  • Imati dokazanu posvećenost ostvarenju pozitivnih promjena;
  • Demonstrirati liderski kapacitet;
  • Razumijevati ključnih lokalnih i globalnih problema;
  • Posjedovati rekord u stvaranju efikasnih i inovativnih rješenja.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacionu formu

ROK ZA PRIJAVU:

17.03.2024.

Detaljnije na: https://www.oneyoungworld.com/scholarships/audi/2024

mladiinfo.me

(Visited 153 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments