Prijavite se za stipendije za master studije za “STEM Leadership”

5 maj
Rok prijave 31.05.2024

City University of London nudi globalnu stipendiju za master studije u oblasti “STEM Leadership” za akademsku godinu 2024/2025. godinu.

OBLAST: 

STEM, liderstvo

OPIS

Ova stipendija pruža mogućnost mladima da studiraju na punom radnom vremenu master programe škole nauke i tehnologije. Primarni cilj je podržati mlade ljude sa liderstvom i interesovanjem za STEM oblasti. Ukupno će biti dodijeljeno 25 stipendija, od kojih će 10 pokrivati 75% školarine, a 15 će pokrivati 50% školarine. Stipendisti će imati priliku za međunarodno iskustvo studiranja u Velikoj Britaniji bez plaćanja punih troškova školarine.

USLOVI

Kandidati treba da  se prijave za master programe škole nauke i tehnologije. Kandidati ne smiju primati druge stipendije od City University of London-a. Potrebno je imati liderstvo i motivaciju za studiranje u STEM oblastima. Studenti koji studiraju na pola radnog vremena nisu eligibilni za ovu stipendiju.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se vrše online, a kandidati moraju biti prijavljeni za master nivoe studija koje nudi škola nauke i tehnologije i dobiti 9-cifreni ID prijave.

ROK ZA PRIJAVU: 

31.05.2024.

Detaljnije na:  https://www.city.ac.uk/prospective-students/finance/funding/global-stem-leadership-masters-scholarship

(Visited 95 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments