Prijavite se za stažiranje u Češkoj

28 maj

P&G je raspisao konkurs za stažiranje za sve zainteresovane kandidate širom svijeta iz oblasti digitalizacije.

OBLAST:

Digitalizacija.

OPIS

Da li volite zaroniti u skupove podataka? Da li biste uživali u pričanju i pomaganju drugima da vide korist od donošenja odluka na osnovu podataka? P&G shvata značaj podataka i želi da više ljudi koristi te podatke na najbolji način tj. da usmjeravaju naše odluke. Spremni ste za izazov? Projekat se izvodi u proizvodnom pogonu FMCG-a. Obim projekta je razumijevanje trenutnog nivoa digitalizacije proizvodnje i rada kroz IOT platforme na povećanju produktivnosti i protoka procesa. Cilj je razviti i pilot najnovija digitalna rješenja koja će se ponovo primjeniti u drugim P&G fabrikama širom svijeta.

USLOVI

Izvrsni ste za ovaj posao ako ste udaljeni 1 godinu od diplomiranja (inžinjerska škola / univerziteti), dobro poznajte engleski, radite sa tehničkom izvrsnošću i strogošću, u stanju ste da efikasno sarađujete sa drugima, sposobni ste da analizirate situacije i pronađete rješenja. Ostali zahtjevi podrazumijevaju poznavanje JavaScript, PHP SKL, NET Java PLC programiranje MVC arhitektura (Model-viev-controller) i slično.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacioni obrazac na sljedećem linku: https://tas-pg.taleo.net/…/accessmanagement/login.jsf…

ROK ZA PRIJAVU:

U toku.

Detaljnije: https://www.pgcareers.com/…/digitalization…/936/15980473

(Visited 410 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments