Prijavite se za stažiranje na polju ljudskih resursa

20 apr
Rok prijave 30.04.2020

Unilever u Švajcarskoj objavljuje konkurs za stažiranje u oblasti ljudskih resursa za 2020. godinu i poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave. Konkurs je otvoren za kandidate iz cijeloga svije ta. Prednosti ovog konkursa su atraktivna naknada i mnoge druge pogodnosti.

OBLAST:

Ljudski resursi.

OPIS

Unilever međunarodno vodeći proizvođač robe široke potrošnje, poziva sve zainteresovane kandidate da šest mjeseci stažiraju na polju ljudskih resursa od ljeta 2020. godine u kancelariji Unilever u Švajcarskoj u mestu Thayngen. Kandidati koji budu preuzeli ovo stažiranje za ljudske resurse u Unileveru u Švajcarskoj obavljaće sledeće dužnosti: Organizacija, implementacija i evaluacija univerzitetskih marketinških aktivnosti (predavanja, radionice i sajmovi), Podrška u regrutovanju (komunikacija sa podnosiocima zahtjeva, aktivni izvori, intervjui), Izrada izveštaja i prezentacija za odjeljenje za ljudske resurse, kao i vođenje opšte korespondencije i administracije prekograničnih prevoza, Bliska saradnja sa HR partnerima (oblasti: međunarodni centar, fabrika i organizacija za marketing i prodaju), Kontaktiranje lica sa zaposlenima u raznim pitanjima koja se tiču osoblja, kao i sprovođenje individualnih kadrovskih mera i Podrška projektima ljudskih resursa u oblasti organizacionog i kadrovskog razvoja. Unilever nudi sledeće prednosti za njihove marljive pripravnike i to: Dinamično i međunarodno okruženje, Redovni razgovori o povratnim informacijama kako biste se profesionalno i lično razvijali, Nezavisan rad i prostor za ideje, Prenos nezavisnih na vodeće projekte iAtraktivna naknada i mnoge druge pogodnosti.

USLOVI

Da bi stekli pravo na ovaj staž za ljudske resurse na Unileveru u Švajcarskoj, kandidati moraju imati sledeće kvalifikacije: Uskoro će diplomirati ili već završiti studije na višem stepenu ekonomije, Iskustvo kroz stažiranje ili slične aktivnosti, Brzo razumijevanje, pouzdanost, posvećenost, visokokvalitetni standardi i timski duh, Povezano mišljenje kao i prijatna, otvorena ličnost sa pozitivnim stavom, Pored toga tečno znanje njemačkog i engleskog jezika i vrlo dobra upotreba MS Office-a. Raznolikost je dijo Unileverove kulture! Oni prihvataju prijavu bez obzira na pol, nacionalnost, etničko i socijalno porijeklo, vjeru, uvjerenje, invalidnost, starost, seksualnu orijentaciju i identitet.

NAČIN PRIJAVE:

Za prijavu informacije potražite na Web adresi: https://unilever.taleo.net/…/accessmanagement/login.jsf…

ROK ZA PRIJAVU:

30. april 2020. godine

Detaljnije: https://unilever.taleo.net/care…/external/jobdetail.ftl…

(Visited 460 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments