Prijavite se za stažiranje iz oblasti komunikacija i marketinga

22 sep

Američka fondacija za prevenciju samoubistava raspisuje konkurs za stažiranje za studente koji su zaintersovani za dizajnersku stranu komunikacija i marketinga.

OBLAST:

Komunikacija i marketing

OPIS

Ovaj program je osmišljen tako da se studenti upoznaju sa neprofitnim sektorom i pruži im radno iskustvo iz oblasti dizajna i grafičkog rada u stvarnom svijetu. Zadaci mogu biti razni, ali obično uključuju ažuriranje i izmjenu utvrđenih obrazaca za oglase, bilborde i brošure, kreiranje novih ilustracija ili dizajnerskih ideja za štampane oglase, robu i društvene medije i održavanje standarda njihovog brenda. Studenti će takođe prisustvovati nedeljnim sastancima tima i brainstorming sastancima i imaće priliku da nauče više iz oblasti komunikacija, steknu vještine umrežavanja i razgovaraju o planiranju karijere.
Program nudi plaćeno stažiranje studentima koje traje od avgusta do decembra i mora biti vezano za program stažiranja na fakultetu.
Ova pozicija će se obavljati na daljinu.

USLOVI

Konkurs je otvoren za vanredne ili redovne studente osnovnih ili specijalističkih studija. Kandidat mora biti dostupan da radi 20-30 sati nedeljno.
Potrebne kvalifikacije: iskustvo sa Adobe Creative Suite programima (InDesign, Illustrator, Photoshop); portolio djela koji pokazuje vašu kompetenciju u ilustracijama i dizajnu; odlične vještine pisanja, komunikacije i međuljudske vještine; dokazano liderstvo i interesovanje za komunikacije i marketing putem kurseva ili vannastavnih aktivnosti.

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu potrebno poslati rezime, motivaciono pismo i link vašeg portfolia na mejl: hmartin@afsp.org sa naslovom mejla „Communications Illustration and Design Intern.“ Prijave bez portfolia neće se pregledati.

ROK ZA PRIJAVU:

U toku.

DETALJNIJE: https://afsp.org/

(Visited 330 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments