Prijavite se za seminar „PCM procjena – otkrijte svoj profil ličnosti”

24 apr
Rok prijave 12.05.2022

Svaka osoba predstavlja kombinaciju šest tipova ličnosti koji imaju svoje nazive i to su: Thinker, Persister, Harmonizer, Promoter, Rebel i Imaginer.

Da biste saznali svoj profil ličnosti, treba da uradite PCM procjenu (Proces Communications Model). Dobićete detaljnu analizu svoje strukture ličnosti, što će vam omogućiti da razumijete sebe i svoje potrebe i olakšati vaš profesionalni razvoj. Besplatan seminar na BusinessAcademy pružit će vam upravo to – da otkrijete svoj profil ličnosti.

U poslovnom svijetu PCM pruža ogroman potencijal u razvoju svake kompanije, nezavisno od djelatnosti. U BiH se PCM metodologija tek razvija, dok je u svijetu zastupljena u čak 54 zemlje. Kompanije kao što su NASA, Apple, Microsoft, Coca-Cola, BMW, L‘Oréal i mnoge druge koriste PCM kao alat za komunikaciju unutar kompanije, ali i odnose sa klijentima.

Seminar će se održati u subotu, 14. maja, na BusinessAcademy. Učešće na seminaru je potpuno besplatno, a postoji mogućnost i online praćenja. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje uživo.

Upoznaćete se sa izuzetno interesantnim predavačem, stručnjakom u ovoj oblasti – Halimom Curijem, koji će vam omogućiti jedinstven pogled na sebe i druge, što će unaprijediti vaše interpersonalne odnose kroz prihvatanje i razumijevanje različitosti.

(Visited 156 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments