Prijavite se za Rolex nagradu za preduzeća 2021

15 maj
Rok prijave 31.05.2020

Rolex Awards je raspisao konkurs za istoimenu nagradu za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji žele da učine svijet boljim mjestom.

OBLAST:

Više oblasti.

OPIS

Rolex nagrade prepoznaju i ulažu u izuzetne ljude širom svijeta koji provode pionirske projekte. Rolex laureati su svih nacionalnosti i porijekla. Ujedinjuje ih talent za samostalno razmišljanje i sposobnost da prihvate projekte za koje je potrebna kreativnost i odlučnost. Projekti su široko grupisani u oblastima primjenjene tehnologije, kulturnog nasleđa, životne sredine, istraživanja i nauke i zdravlja. Odabranih pet laureata dobiće novčanu pomoć, Rolex hronometar i svjetsku reklamu. Od 1976. godine, podstičemo rad nekih od najinspirativnijih ljudi na svijetu, putem nagrade Rolex for Enterprise. 150 laureata postiglo je izvanredne podvige otkrivanja, posvećenosti i obnove u oblastima nauke, istraživanja, zdravlja, životne sredine i kulturne baštine. Njihov duh preduzetništva čini naš svijet boljim mjestom.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati koji imaju više od 18 godina starosti. Prijave moraju biti na engleskom jeziku. Dozvoljena je jedna prijava po kandidatu. Kandidat treba biti osoba koja ima vodeću ulogu u projektu ili organizaciji. Rolex Awards for Enterprise ne obezbijeđuje stipendije za akademske studije. Kandidati imaju najviše dvije nedjelje da završe svoje aplikacione forme prije nego što kreiraju nalog.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na sljedećem linku: https://extranet.rolexawards.com/

ROK ZA PRIJAVU:

31. maj 2020. godine

Detaljnije: https://www.rolex.org/rolex-awards/application

(Visited 172 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments