Prijavite se za regionalni Elevator Lab Challenge i izborite se za nagradu i do 10.000€

28 okt
Rok prijave 31.10.2020

Elevator Lab challenge je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za startape iz Crne Gore i Slovenije. Ove godine će lokalna finala po prvi put biti održana u potpunosti online, i to 20. novembra za Bosnu i Hercegovinu, 23. novembra za Srbiju i 26. novembra za Hrvatsku.

Učešćem na lokalnom takmičenju startapi će imati priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra, kao i mogućnost za prezentuju svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji. Osim toga, ovo je prilika za sve startape da dobiju vredne povratne informacije o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka iz industrije.

Pobednici takmičenja iz sve tri zemlje će zatim dobiti priliku da na finalu regionalnog takmičenja predstave svoj biznis pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 evra. Dodatna, i još značajnija nagrada je da će regionalni pobednik imati priliku da se predstavi na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u u martu ili aprilu 2021. godine. Osim ovoga pobednike očekuje široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijenima i druge pogodnosti.

Program je otvoren za sve startape koji imaju gotov MVP (minimalno održiv proizvod), posvećen osnivački tim, koji se sastoji od najmanje dve uloge (npr. CEO i CTO), i razvijaju proizvod ili uslugu u oblasti napredne analitike i veštačke inteligencije, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, cyber sigurnosti i slično.

Prijava

Prijave za takmičenje su otvorene do 31. oktobra, lokalno takmičenje za Srbiju će biti održano 23. novembra, a gala događaj je zakazan za 1. decembar.

Više informacija o uslovima takmičenja i prijave nalaze se ovde.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments