Prijavite se za Program Aspire Lidera

15 apr
Rok prijave 19.04.2023

Mladiinfo EU poziva sve zainteresovane da se prijave za Aspire Leaders Program koji predstavlja potpuno finansiran onlajn program za razvoj liderstva osnovan od strane profesora sa Harvardske poslovne škole.

OBLAST:

liderstvo

OPIS

Ovaj program priprema mlade lidere da dostignu svoj pravi potencijal. Kandidati za program dobijaju mnoštvo resursa za liderstvo, akademski i profesionalni razvoj kroz višestepenu strukturu aplikacija koja doseže desetine hiljada studenata širom svijeta.

Studenti imaju pristup alatima za samoocjenjivanje, materijalima za kurs Harvarda i seminarima uživo sa edukatorima svjetske klase. Kroz globalnu i intelektualnu zajednicu, učesnici stupaju u interakciju sa globalnom zajednicom dok se bore sa pitanjima identiteta, tehnologije, etike i strukturnih promjena. Kandidati za program dobijaju mnoštvo resursa za akademski i profesionalni razvoj kroz višeslojnu strukturu aplikacija koja dopire do hiljada studenata širom svijeta.

Učesnici će kroz program imati pristup Harvard kursu i alatima za razvoj liderstva, učestvuju  na live seminarima Harvarda, razmijene ideje u virteulnoj liderskoj učionici, umreže se steknite mentorstvo od globalne zajednice vršnjaka, edukatora i profesionalaca.

USLOVI

Kako biste se prijavili za ovaj program potrebno je da:
– potičete iz zemlje društvenih i finansijskih problema;
– da imate između 18 i 26 godina;
– da ste student sa niskim primanjima;
– da ste prema definicija Ujedinjenih nacija izbjeglica ili raseljena osoba;
– da ste trenutni upisani na dodiplomski program ili da ste nedavno diplomirali na dodiplomskom programu koji trenutno ne pohađa postdiplomske studije.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili posjetite sajt: https://www.aspireleaders.org/program/

ROK ZA PRIJAVU:

19.04.2023.

Detaljnije na:

http://www.mladiinfo.eu/2023/03/27/aspire-leaders-program-2/

(Visited 158 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments