Prijavite se za post-doktorsku stipendiju u neurologiji

29 dec
Rok prijave 30.03.2021

Institut za neurologiju (NI) Univerziteta Carnegie Mellon u Pensilvaniji u SAD traži raznolike, kreativne kandidate spremne za saradnju, za ranu karijeru, za svoj istaknuti post-doktorski program stipendija. Zainteresovani kandidati se podstiču da se obrate odgovarajućem NI fakultetu kako bi razvili konkurentne prijave.

OBLAST:

Neurologija

OPIS

Institut neurologije Carnegie Mellon univerziteta okuplja istraživače sa univerziteta kako bi vodili multidisciplinarni rad za poboljšanje stanja nauke o mozgu. Institut neurologije se sastoji od pet od sedam fakulteta ovog univerziteta, pokrećući ključne snage univerziteta u kognitivnoj nauci, računanju, nauci o podacima, biologiji i inženjeringu. Dodijeliće se do dvije školarine (obnovljive godišnje, obično za dvije godine). NI stipendisti će dobiti godišnju stipendiju od 55 000 američkih dolara, pune beneficije i fond za profesionalni razvoj do 5 000 dolara godišnje. Program nastoji donijeti nove perspektive i glasove njihovoj zajednici. Istraživači koji se već nalaze u laboratorijama ovog univerziteta nijesu podobni.

USLOVI

Traže se kolege koji demonstriraju:
• posvećenost promociji različitih ideja, perspektiva i glasova u njihovoj istraživačkoj zajednici,
• kreativni, interdisciplinarni pristup rješavanju savremenih problema u neurologiji,
• vještine za razvoj novih metoda za proučavanje mozga, ponašanja i njihovih odnosa,
• obećanje uspostavljanja ili promocije održivih, kolaborativnih veza između istraživačkih programa fakulteta NI,
• potencijal predloženog istraživanja da dovede do konkurentnog spoljnjeg finansiranja,
• znanje engleskog jezika dokazano TOEFL testom.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili, pošaljite jednu PDF datoteku koja sadrži (redom):
– motivaciono pismo koje opisuje vaše ciljeve u karijeri, kako bi vas predloženi posao pripremio za ovaj put i kako vas prošla iskustva kvalifikuju za projekat (jedna stranica),
– vaš predloženi plan istraživanja (dvije stranice),
– izjavu o raznolikosti, jednakosti i uključenosti koja detaljno opisuje vašu posvećenost i potencijal da doprinesete dobrodošlici i otvorenoj istraživačkoj zajednici (jedna stranica),
– aktuelni CV (dvije stranice),
– pisma podrške sa dva trenutna fakulteta s NI koji će biti mentor vašem predloženom istraživanju, koja opisuju kako vas podloga kvalifikuje za predloženi rad, ulogu ko-sponzora u projektu i kako se predloženi rad odnosi, omogućava i proširuje istraživački program supokrovitelja (po 1 stranica).

Navedeno poslati na: gbalbier@andrew.cmu.edu .

ROK ZA PRIJAVU:

30. mart 2021. godine

Detaljnije: https://www.cmu.edu/ni/ni-fellows.html

(Visited 16 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments