Prijavite se za Photographer fond 2020

18 maj

FORMAT je raspisao konkurs za dodjelu sredstava fotografskog fonda za sve nezavisne fotografe širom svijeta koji se suočavaju sa finansijskim poteškoćama izazvanim korona virusom.

OBLAST:

Fotografija.

OPIS

Proteklih nekoliko nedjelja bile su pune neizvjesnosti, a postalo je očigledno da će svijet i dalje biti pun izazova i nejasnoća u doglednoj budućnosti. Ne samo da epidemija COVID-19 utiče na fizičko i psihičko zdravlje mnogih ljudi, već ima i neviđeni uticaj na globalnu ekonomiju. Taj ekonomski preokret snažno se osjetio i u fotografskoj zajednici – naročito od strane slobodnih i nezavisnih fotografa. U formatu dvije njihove osnovne vrijednosti su briga i uticaj, zajedno sa njihovom misijom da pomognu fotografima da neometano upravljaju i šire svoj posao. Sada imaju priliku da ožive te vrijednosti i podrže fotografe koji se možda suočavaju sa finansijskim teškoćama sa Fondom fotografa. Ako ste fotograf koji se suočava sa finansijskim teškoćama, ovaj fond je za vas. Znaju da je 25.000 dolara samo početak, ali žele da pomognu što većem broju fotografa. Vijest i uticaj COVID-19 mijenjaju se iz dana u dan, ali oni čvrsto vjeruju da podržavanjem zajednice i brigom jedni o drugima možemo da to prebroditi zajedno.

USLOVI

Mogu se prijaviti nezavisni fotografi širom svijeta koji se suočavaju sa finansijskim teškoćama. Nema posebnih uslova prijave.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili neophodno je registrovati se na linku: https://www.format.com/photographer-fund

ROK ZA PRIJAVU:

U toku.

Detaljnije: www.format.com

(Visited 154 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments