Prijavite se za online obuku SoliDARE

23 sep
Rok prijave 27.09.2020

Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti – SALTO Resource Center, organizuje SoliDARE online obuku. Ovo je prvo izdanje niza događaja koji će podržati izgradnju zajednica za organizacije, a koje koordinira Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti.

SoliDARE ima za cilj da okupi predstavnike organizacija aktivnih u programu Evropskog korpusa solidarnosti. Cilj događaja je započeti izgradnju zajednice organizacija koje su dio mreže Evropskog korpusa solidarnosti.

Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti zajedno sa rumunjskom Nacionalnom agencijom i Poljskom nacionalnom agencijom – Fondacija za razvoj obrazovnog sistema, razvijaju miješani međunarodni događaj „SoliDARE“ koji se održava u dva različita procesa: virtualni sastanak u oktobru 2020. i rezidencijalni sastanak planiran za novembar 2020. u Rumuniji, kao trodnevni događaj.

Pravo na prijavu imaju svi zainteresovani, svi omladinski radnici i lideri, omladinski i projektni menadžeri, kao i omladinski lideri projekata Solidarnosti, a konkurisati je moguće, slanjem prijave putem linka.

Rok za prijave ostaje otvoren još pet dana, do 27. septembra 2020., a zainteresirani mogu pročitati više ovdje.

(Visited 157 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments