Prijavite se za OECD program stažiranja

13 feb
Rok prijave 02.03.2020

OECD je raspisao konkurs za program stažiranja za sve međunarodne studente sa sjedištem u Parizu, Francuska.

OBLAST:

Agrikultura, vještačka inteligencija, digitalizacija, ekonomija, edukacija, energija, finansije, industrija, statistika, turizam, trgovina, transport i druge relevantne oblasti.

OPIS
Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) je međunarodna organizacija koja teži kreiranju boljih politika za kvalitetniji život. Cilj organizacije je oblikovanje politika koje održavaju prosperitet, jednakost, šanse i dobrobiti za sve. Organizacija nudi program stažiranja svim studentima koji žele da se usavrše u okvirima djelovanja OECD-a.

USLOVI

Za program stažiranja se mogu prijaviti svi međunarodni studenti iz oblasti djelovanja organizacije. Prednosti su međunarodno iskustvo tokom studija ili profesionalni aganžman. Poželjno je osnovno poznavanje rada na računaru. Neophodno je napredno znanje jednog od dva zvanična jezika – francuskog ili engleskog jezika. Kandidati treba da pokažu zainteresovanost i volju za učenjem i sticanjem novih iskustava. Izabrani kandidati treba da imaju istančan osjećaj za planiranje i organizaciju, za rad u multikulturalnom i timski orijentisanom okruženju.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite za program stažiranja, popunite aplikacionu formu na sljedećem linku: https://oecd.taleo.net/careersection/ext_2/jobdetail.ftl

ROK ZA PRIJAVU:

2. mart 2020. godine
Detaljnije: https://www.oecd.org/

(Visited 451 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments