Prijavite se za novinarsku radionicu za novinare koji izvještavaju sa područja koja se bave zaštitom životne sredine

20 jan
Rok prijave 13.02.2023

Dragi mladi novinari i studenti novinarstva, pozivamo vas dase prijavite na radionicuEkologija, energetska efikasnost izaštita životne sredine koja će se održati u Mostaru od 17.do 19. veljače.

Radionicu će voditi iskusna regionalna novinarska imena, avi ćete imati priliku naučiti puno toga iz oblasti ekologije,energetike i zaštite životne sredine. Uz to ćete i imati prilikuda razvijete svoje vještine i na praktičan način iskoristite stečeno znanje.

U okviru ove radionice pružit će se mogućnost učesnicima i učesnicama da u praksi primijene stečena znanja i vještine.

Ako ste zainteresirani za unapređenje svoje novinarskekarijere, ova radionica je idealna za vas. Pružamo vam odličnu priliku da steknete nova znanja i iskustva kojeće vam biti od koristi u budućnosti jer ova vrsta novinarstva je na tržištu rada sve traženija. Sve što trebate učiniti je prijaviti se za radionicu putem sljedećeg formulara: 

Formular za prijavu na radionicu- Ekologija, energetika i zaštita životne sredine

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila [email protected]

Prijave će biti otvorene do 13. veljače/februara. Prijavite se i postanite dio ove jedinstvene prilike da se upoznate sa novinarskim tehnikama, izazovima koji nas čekaju u budućnosti i rješenjima koja se primjenjuju u svijetu iz prveruke.

Ova radionica podržana je od strane Vlade Ujedinjenog Kraljevstva kroz projekt  Mostar: Prostori koji pokreću

nestovise.org

(Visited 27 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments