Prijavite se za nagradu za najbolju tezu 2020

10 maj
Rok prijave 30.06.2020

Namur Awards je raspisao konkurs za dodjelu nagrada za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji imaju prijedloge teza a za koje mogu dobiti novčane nagrade.

OBLAST:
Više oblasti.

OPIS
Leverkusen / Njemačka – Razvoj i primjena efikasnih metoda automatizacije procesa zahtjeva produbljeno znanje o tehnologiji automatizacije i inženjerstvu procesa. Kako bi povećao privlačnost ovog interdisciplinarnog područja koje gleda u budućnost i podstakao mlade naučnike da se upuste u ovaj posao, Namur dodjeljuje nagrade za najbolju diplomu / magistarski rad i najbolju doktorsku tezu. Opet, Namur će takođe prepoznati nosioca stolice koji je podučavao nagradnu tezu. Nagrade su: 2.000 € za pobjedničku diplomu / magistarski rad, 3.000 € za predavačku stolicu koja će se koristiti za sponzorisanje i podsticanje mladih naučnika u automatizaciji procesa. 3.000 € za pobjednički doktorski rad, 5.000 € za predavačku stolicu koja će se koristiti za sponzorstvo i podsticanje mladih naučnika u automatizaciji procesa.

USLOVI
Kandidati u sljedećim specijalizovanim oblastima pozvani su da podnesu prijave za najbolju tezu: automatizacioni inženjering, kontrolni inženjering, elektrotehnika, tehnologija kontrole procesa, metrologija, uključujući on-line analizu, informaciona tehnologija povezana sa procesima.

NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati se na linku: https://www.process-worldwide.com/call-for-applications…/

ROK ZA PRIJAVU:
30. jul 2020. godine

Detaljnije: www.process-worldwide.com

(Visited 191 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments