Prijavite se za Međunarodnu ljetnju školu o migracijama

28 mar
Rok prijave 31.03.2020

ENIGMMA 2 i Prague Process Dialogue Analyses and Training in Action su raspisali konkurs za polaznike sedme Međunarodne ljetnje škole o migracijama koja će se održati u junu, u Gruziji.

OBLAST:

Migracije.

OPIS
U Gruziji će se od 28. juna do 4. jula održati Međunarodna ljetnja škola o migracijama. Ljetnju školu organizuje i sprovodi projekat ENIGMMA 2 i Analiza praškog procesa dijaloga i obuka u akciji (Prague Process Dialogue Analyses and Training in Action). Međunarodna ljetnja škola o migracijama se organizuje već sedmi put i zajednička je inicijativa dva projekta ICMPD-a. ICMPD poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave kako bi na savremen način naučili više o procesu migracija sa kojima se svijet suočava. Predavanja će voditi međunarodni akademski stručnjaci sa Opservatorijuma za migracije na Univerzitetu Oksford, Univerzitetu Suseks, Ekonomskoj školi Univerziteta u Sorboni, VU Amsterdam, Univerzitetu Laiden i Univerzitetu Mastrihta.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani međunarodni kandidati iz Jermenije, Albanije, Azerbejdžana, Bjelorusije, BiH, Gruzije, Kazakstana, Moldove, Crne Gore, Svjeverne Makedonije, Rusije, Srbije, Tadžikistana, Turske, Turkmenistana, Ukrajine i Uzbekistana.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite morate popuniti aplikacioni obrazac na linku: http://www.enigmma.ge/news/call-for-applications-for-international-summer-school-in-georgia/

ROK ZA PRIJAVU:

31. mart 2020. godine

Detaljnije: www.icmpd.org

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments