Prijavite se za međunarodno takmičenje u fotografiji 2021

11 feb
Rok prijave 15.02.2021

Vodeće takmičenje za fotografije ptica, slavi najbolje svjetske fotografije ptica, istovremeno podržavajući napore u očuvanju slika i finansijsku podršku. Pobjednik takmičenja ponijeće 5.000 funti, zajedno sa titulom Ptičiji fotograf godine.
OBLAST: Fotografija

OPIS

Takmičenje fotograf ptica godine će se svidjeti širokom krugu ljudi, bilo da ste okorjeli profesionalac, zagriženi amater ili jednostavno hobi sa telefonom. Postoji mogućnost da vaše slike kritikuju vodeći stručnjaci, da osvojite nagrade,da vaša slika bude izložena na putujućoj izložbi BPOTY.

USLOVI

-Takmičenje se sastoji od takmičenja za starije i za mlade. Konkurs za starije otvoren je za osobe starije od 18 godina. Konkurs za mlade otvoren je za pojedince mlađe od 17 godina.

-Pojedincima (njihovim partnerima i članovima porodice) koji su uključeni u organzaciju ili vođenje takmičenja, uključujući bilo koje sponzore illi sudije takmičenja, nije dozvoljeno da učestvuju na takmičenju.

-Na takmičenju nije dozvoljeno prijavljivanje slika koje: su zahtijevale upotrebu živog mamca imaju pripitomljene životinje predstaviti životinje u zatočeništvu, životinjske modele ili bilo koju životinju koja se eksploatiše radi zarade

NAČIN PRIJAVE:

Za prijavu idite na link https://enter.birdpoty.com/login

ROK ZA PRIJAVU:

15. februar, 2021.

Detaljnije: https://www.birdpoty.com/

(Visited 149 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments