Prijavite se za master studij u Australiji

8 apr
Rok prijave 31.12.2020

Univerzitet Edith Cowan je raspisao konkurs za dodjelu stipendija za sve zainteresovane međunarodne studente bilo koje discipline koji teže sticanju master diplome.

OBLAST: Sve oblasti.

OPIS

Univerzitet Edith Cowan (ECU) nudi stipendije za master iz svih oblasti kurseva koji se nude na univerzitetu. Stipendija podrazumijeva djelimično finansiranje. Univerzitet se nalazi u Pertu, Zapadnoj Australiji. Ime je dobio po prvoj ženi Australije koja je izabrana za parlament. Univerzitet se vodi vrijednostima integriteta, poštovanja, racionalnog ispitivanja i lične izvrsnosti. Fokus na podučavanju i istraživanju inspirisan je angažovanjem i partnerstvom sa onima iz mnogih zajednica kojima univerzitet služi. Istraživanje proširuje znanje i poboljšava kvalitet života Austalijanaca i ljudi širom svijeta. Istraživački prioriteti fokusirani su na rješavanje problema u stvarnom svijetu kroz društvene, ekonomske, fizičke i životne sredine.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani međunarodni studenti. Kandidati ne smiju biti stipendisti vlade ili imati bilo kakvo sponzorstvo. Stipendije se dodjeljuju po nahođenju ECU-a na osnovu podataka koje je student dostavio u obrascu za prijavu. ECU zadržava pravo da ukine stipendiju u bilo kojoj fazi ako se utvrdi da je student pružio pogrešne informacije, ne ispunjava kriterijume za sticanje stipendije ili ne ispunjava trenutne uslove za dobijanje stipendije. Broj stipendija nije definisan.

NAČIN PRIJAVE

Svi zaineresovani kandidati se mogu prijaviti putem mejla [email protected] navodeći predmet prijave i kurs za koji su zainteresovani.

ROK ZA PRIJAVU: 31. decembar 2020. godine

Detaljnije: www.ecu.edu.au

(Visited 99 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments