Prijavite se za magistarske stipendije na Univerzitetu u Bonu

1 dec
Rok prijave 15.12.2021

Univerzitetski institut Ujedinjenih nacija za životnu sredinu i ljudsku bezbjednost (UNU-EHS) i Odsjek za geografiju Univerziteta u Bonu (GIUB) objavljuju poziv za prijavu za međunarodni zajednički magistarski program „Geografija ekoloških rizika i ljudska bezbjednost ”.

OBLAST:

životna sredina, geografija

OPIS

Glavna svrha dvogodišnjeg programa Master of Science je da pruži postdiplomskim studentima detaljno znanje, kritičko razumjevanje, strategije i alate potrebne za interdisciplinarni pristup rizicima životne sredine i bezbjednosti ljudi. Magistarski program pruža jedinstvenu kombinaciju naprednih konceptualnih i primijenjenih angažmana u oblasti ekoloških rizika i bezbjednosti ljudi u međunarodnom kontekstu. Stažiranje u trajanju od najmanje osam nedelja je obavezan dio programa.

USLOVI

– Kandidati koji poseduju prvu akademsku diplomu (bachelor ili ekvivalent) iz geografije ili srodne relevantne discipline.– Idealni kandidat ima snažan interes ili iskustvo u radu u oblasti odnosa čovjeka i prirode i upravljanja rizikom na globalnom jugu.– Žene i kandidati iz zemalja u razvoju se snažno podstiču da se prijave.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili, pratite korake navedene na veb stranici (pogledajte Prijave). Za sva pitanja kontaktirajte: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

15. 12. 2021.Detaljnije na:https://ehs.unu.edu/…/international-joint-msc-programme…

(Visited 140 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments