Prijavite se za Ljetnju školu Šangaj

17 maj
Rok prijave 31.05.2019

Ljetnja škola Šangaj raspisuje konkurs za prijave za kurseve u sljedećim oblastima: obrazovanje, međunarodni poslovi, jezici, politika, društvo, turizam. Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta. 

OBLAST:

Obrazovanje, međunarodni poslovi, jezici, politika, društvo, turizam

OPIS

Pošto se briše linija između znanja stečenog u učionici i znanja stečenog kroz iskustvo, integrisan pristup obrazovanju i znanju zasnovanom na iskustvu je neophodan. Ljetnja škola Šangaj predstavlja sveobuhvatnu školu kineskog jezika i kulture na najintuitivniji način – kroz kulturno uključenje. Ova škola pruža savršeno okruženje za brže i efektivnije usvajanjem kineskog jezika. Za one koji pohađaju osnovni nivo kurseva predavanja će biti na engleskom, dok oni koji pohađaju kurseve na višem nivou predavanja će uglavnom biti na kineskom. Poslijepodnevne aktivnosti su veoma raznolike. Probaćete sve od kineske kuhinje, učenja osnova kineskog pisma, obilaska ulica starog Šangaja do obilaska najviših nebodera. Pored toga, družićete se sa biznismenima koji se bave biznisom u Šangaju i oni će podijeliti svoja dragocjena iskustva sa vama. Gostujući predavači koji imaju praktično znanje u karijeri ili biznisu u Kini proširiće vaše vidike. Cijena kursa za 2 nedjelje iznosi 1090 eura, a za jedan mjesec 1590 eura. Na kraju, pošto ćete biti u Šangaju definitivno ćete probati uzbudljiv noćni život grada. Ukratko, to će biti zabavno i eksperimentalno iskustvo učenja koje nećete zaboraviti.

USLOVI 

Mogu se prijaviti ambiciozni mladi ljudi iz cijelog svijeta starosti od 18 do 30 godina koji na život gledaju kao na jednu veliku avanturu.

NAČIN PRIJAVE 

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na linku.

(Visited 272 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović