Prijavite se za Interdisciplinardnu akademiju

19 apr
Rok prijave 09.05.2023

STPLN poziva sve zainteresovane da se prijave za Interdisciplinarnu akademiju na kojoj će učesnici imati priliku da u toku 10 mjeseci formiraju interdisciplinarni kreativni tim koji će raditi na različitioegam zadacima vezanim za komunikaciju kroz niz medija i tehnika.

OBLAST:

mediji

OPIS

Svaka godina u okviru projekta Interdisciplinarne akademije izgleda drugačije a program je prilagođen specifičnim vještinama i stilovima koje učesnici donose, kao i aktivnostima koje se odvijaju na STPLN-u. Učesnici su pozvani da razviju svoj lični projekat tokom deset mjeseci dinamičnog programa.

Svake godine Interdisciplinarna akademija bira drugu temu za istraživanje, dok je ove godine tema ,,Izgradnja zajednice”. Ove godine STPLN projekat Interdisciplinarne akademije potražuje tri različite uloge: pripovjedača – kreiranje kreativnog sadržaja na različitim društvenim medijima; društveni planer – dizajniranje programa različitosti, diskuskione grupe, serije govornika; audio-vizelni dizajner – izrada audio i video sadržaja.

Učesnici će imati priliku da rade zajedno sa timom STPLN-a, sarađuje sa glumcima kako bi organizovali događaje u rasponu od razgovora i predavanja do predstava, izložbi, konferencija, festivala, širenje profesionalnih kontakata, 450 eura za pokrivanje ličnih troškova, namjernica, itd, kao i povratna karta do i iz Malmea.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je da:
– ste zainteresovani za izgradnju zajednice i kreativnih sadržaja;
– voljni ste da učite i rastete;
– da ste društveni;
– sposobni da radite u dinamičnom okruženju;
– da imate iskustva u vođenju projekata;
– da ste zainteresovane za fotografiju, snimanje filmova, veb dizajn, dizajn proizvoda, ilustracija, audio snimanje, 3D modeliranje, opšte obrazovanje Adobe paketa

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacionu formu.

ROK ZA PRIJAVU:

09.05.2023.

Detaljnije na:

https://stpln.org/esc-2023?fbclid=PAAaZVUvU_8kHqYpCSlZJO6DcttPfrQlLzJWXaGWAN-HjM_62QgvxYhjQV570

(Visited 9 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments