Prijavite se za if SOCIAL IMPACT grant

13 mar
Rok prijave 09.05.2023

Mladiinfo EU poziva sve zainteresovane da se prijave za if SOCIAL IMPACT grant koji podržava projekte koji doprinose unapređenju društva. Grant se nudi za projekte koji teže postizanju jednog ili više ciljeva održivog razvoja UN-a.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

Najbolji projekti biće nagrađeni sa 100.000. eura godišnje. Kandidati su dobrodošli da prijave sve projekte koji doprinose rješavanju najhitnijih izazova današnjeg vremena i pomažu u poboljšanju uslova. Projekat koji se prijavljuje bi već trebao biti sproveden.

Kandidati mogu ažurirati svoj projekat najnovijim video zapisima, fotografijama ili vijestima. Projekti koji budu izabrani od strane žirija biće predstavljeni globalnoj dizajnerskoj zajednici, medijima i javnosti zainteresovanoj za dizajn. Projekti koji budu izabrani dobiće svoj pojedinačni izvještaj.

USLOVI

Mogu se prijaviti sve zainteresovane kompanije, dizajnerski studiji, NVO, fondacije, javne i druge organizacije, društvena preduzeća i preduzetnici.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://ifdesign.com/en/if-social-impact-prize?fbclid=IwAR1TFMnZq5lYkWRkbB_NOWiCyQqQFIj8exKgFxpam6Cj2G4dOGUZ5lPk3aw

Detaljnije na:

https://ifdesign.com/en/if-social-impact-prize?fbclid=IwAR1TFMnZq5lYkWRkbB_NOWiCyQqQFIj8exKgFxpam6Cj2G4dOGUZ5lPk3aw

(Visited 165 times, 3 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments