Prijavite se za dodjelu grantova za istraživanje

16 apr
Rok prijave 17.04.2020

Queen’s SARS CoV-2 / COVID-19 takmičenje za finansiranje istraživanja je inicijativa vice-glavnog direktora, u iznosu od 200 000 USD za finansiranje i podršku istraživačkim projektima.

OBLAST:

Korona virus (Covid-19)

OPIS

Finansiranje se odnosi na one projekte koji će doprinijeti hitnim naporima da se ubrza razvoj, testiranje i primjena medicinskih i socijalnih protivmjera za ublažavanje brzog širenja virusa SARS COVID-19, i njegove negativne posljedice po ljude i zajednice u Kanadi i širom svijeta. Ovaj grant će podržati finansiranje u svim disciplinama: zdravstvene nauke, prirodne nauke i inženjerstvo, kao i društvene i humanističke nauke. Vrijednost granta ogleda se u iznosu od 200 000 USD.

USLOVI

Istraživači iz drugih institucija mogu učestvovati u projektu i mogu biti navedeni kao članovi tima, ali oni nemaju pravo prijave, niti će oni ili njihove institucije dobiti sredstva. Istraživač se može prijaviti kao glavni istraživač samo na jednoj prijavi na takmičenju i može se prijaviti samo jednom kao ko-istraživač ili član takmičarskog tima.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite aplikacionu formu na:
https://www.queensu.ca/…/RapidResponse-ApplicationForm…

ROK ZA PRIJAVU:

17. april 2020. godine

Detaljnije: https://www.queensu.ca/…/sars-cov-research-opportunity

(Visited 222 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments