Prijavite se za diplomske studije na univerzitetu Strathclyde fakultetu

10 maj
Rok prijave 31.05.2021

Stipendija za univerzitetski fakultet Strathclyde nudi postdiplomske studije iz oblasti kurseva koje nudi univerzitet.

OBLAST:
Više oblasti
OPIS
Ovu stipendiju obezbjeđuje univerzitet Stratchlyde. Vrijednost ove stipendije je djelimično finansiranje 3.000 – 5.000 funti školarine.
USLOVI
-Kandidat mora biti međunarodni student koji plaća naknadu i koji ima ponudu za upis bilo koje godine ili dve godine, na redovni dodiplomski studij na Prirodno-matematičkom fakultetu.
-Kandidat je do sada morao postići odlične ocjene na svojim akademskim studijama.
-Kandidat se mora sam finansirati. Studenti koji dobiju pune stipendije, na primjer od vladine kancelarije ili ambasade, neće ispunjavati uslove.
-Kandidat mora da ispunjava sve gore navedene kriterijume da bi se mogao smatrati međunarodnom stipendijom na dodiplomskom fakultetu Prirodno-matematičkog fakulteta.
-Kandidati kojima je dodijeljena stipendija biće obaviješteni u roku od četiri nedelje od podnošenja zahtjeva za stipendiju.
-Uspješni kandidati biće izabrani na osnovu njihovog akademskog uspjeha (trenutnog i / ili ranije stečenog) i bilo kog relevantnog vannastavnog ili profesionalnog iskustva. Dodjela i vrijednost nagrada zasnivaće se na strateškim prioritetima PMF-a.
-Od primalaca stipendija će se očekivati da se angažuju u aktivnostima studentskih ambasadora tokom svog studija, kao što je podrška aktivnostima i događajima za zapošljavanje studenata.
NAČIN PRIJAVE:
ROK ZA PRIJAVU:
31.jul 2021.
(Visited 85 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments