Prijavite se za ‘Daimler’ izazov

17 avg
Rok prijave 18.10.2020

In-Car Coding izazov čeka vaše kreativne ideje i inovativne aplikacije. Bez obzira da li vaša aplikacija želi da ponudi zabavu u automobilu ili da revolucionarizuje logistiku i transport, mogućnosti su gotovo beskrajne. Finalisti će dobiti priliku da predstave svoje projekte žiriju stručnjaka Mercedes-Benz AG iz Stutgarta, u srcu Njemačke automobilske industrije.

OBLAST:
Dizajn i programiranje

OPIS
‘Damiler AG’ je jedna od najuspješnijih svjetskih automobilskih kompanija. Svojim odjeljenjima automobila Mercedes-Benz, Daimler Trucks, Mercedes-Benz Vans, Daimler autobusi i Daimler financial services, grupa je jedan od vodećih svjetskih dobavljača premium automobila i najveći svjetski proizvođač komercijalnih vozila preko šest tona. Izazov u automobilu za kodiranje ima za cilj da stvori prolaz kako bi vašu aplikaciju učinili dostupnom kupcima Mercedes-Benza.

USLOVI
Zainteresovani kandidati koji žele učestvovati moraju imati 18 ili više godina. Studenti, programeri pojedinačno ili u grupama i kompanije mogu se prijaviti za učešće. Veličina grupe pojedinca ograničena je na šest učesnika.

NAČIN PRIJAVE
Da bi se prijavio, svaki kandidat mora obavezno da unese sledeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, pol, zemlju, važeći telefonski broj i svoje državljanstvo putem veb lokacije za online registraciju

ROK ZA PRIJAVU
18.10.2020. godine

Detaljnije: https://www.in-car-coding.com/…/cha…/innovator-challenge

(Visited 184 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments