Prijavite se za četvrtu po redu Školu Objektivizma

21 sep
Rok prijave 28.09.2022

NVO Akcelerator preduzetništva iz Crne Gore, u saradnji sa partnerima Ajn Rend centar Evropa iz Srbije, uz podršku Prometheus Fondation, i ove godine pokreće Školu Objektivizma.

OBLAST:

filozofija

OPIS

Džon Galt Škola predstavlja uvod u Objektivizam a polaznici imaju priliku da upoznaju realnost, dostignu svoj potencijal i nauče da žive srećan i ispunjen život. Škola će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 8 nedelja u Podgorici. Predavanja će vas voditi kroz ideje Objektivizma kao i kroz djela spisateljice Ajn Rend. Imaćete jedinstvenu priliku da učite od eminentih predavača koji su eksperti za ovu oblast.
Program se sastoji od osam predavanja koja će se organizovati, a obuhvataju osnove filozofije, osnove objektivizma kao filozofskog pravca i uticaja objektivizma na današnji svijet, te kako mladi ljudi mogu iskoristiti filozofiju objektivizma za lični razvoj i uspjeh u svojoj karijeri. Program traži mlade, aktivne ljude koji su željni novih znanja iz oblasti filozofije, društva, ekonomije i politike. Program podrazumjeva predavanja i kreativne sesije koje su zasnovane na interakciji kao i čitalačke sekcije.
Škola učesnike neće izložiti troškovima jer sve troškove pokrivaju organizatori. Broj polaznika je ograničen i biće odabrani samo najbolji kandidati.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpSoIcKHG2D2CrdhpercoaPxZjYsDRqiWcgNPXNtLSlZWltQ/viewform

ROK ZA PRIJAVU:

28.09.2022.

Detaljnije na:

https://shortest.link/4dyo?l=sr

(Visited 81 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments