Prijavite se za BodEvolve program stipendiranja

21 maj
Rok prijave 01.07.2021

Bariatric Surgery, Weight Loss Surgery

BodEvolve stipendija dostupna je svim studentima upisanim na akreditovani dvogodišnji ili četvorogodišnji univerzitetski ili fakultetski studijski program. Ovaj program obezbeđuje 2500$ za pobjedničke studente. Prijave se primaju dva puta godišnje.

OBLAST: Obrazovanje

OPIS

Doktor Frenzel i ostatak njegovog tima osećaju se ispunjenima pomažući ljudima da žive zdravije i pozitivnije. Stvorili su stipendiju kako bi pomogli studentima koji nastavljaju svoje obrazovanje.

USLOVI

Kandidati moraju biti upisani na akreditovani dvogodišnji ili četvorogodišnji univerzitetski ili fakultetski studijski program. Ova stipendija otvorena je za sve studente bez obzira na nivo ili godinu studija.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, studenti moraju poslati esej (minimum 500 riječi) ili video zapis (najmanje 2:30 minuta) na temu (Lična priča o gubitku kilograma ili borba sa gubitkom kilograma ili Kako održati zdrav način života) na mejl [email protected] Esej ili video morate podijeliti na društvene mreže sa heštegom #bodevolvescholarship i linkom do bilo koje stranice sa veb-sajta BodEvolve https://mycompletetransformation.com/. Kada pošaljete svoju prijavu na mejl, navedite društvenu mrežu na koju ste podijelili esej ili video.

ROK ZA PRIJAVU: 1. decembar 2020. ili 1. jul 2021.

Detaljnije: https://mycompletetransformation.com/scholarship/

(Visited 137 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments