Prijavite se za besplatnu TOEFL pripremu

9 maj

 

Otvoren je konkurs za kurs besplatne pripreme TOEFL testa za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji žele da polažu ovaj test.

OBLAST:
Engleski jezik.

OPIS
Ovaj kurs za pripremu testa, razvijen od strane stručnjaka koji kreiraju, administriraju i ocjenjuju TOEFL test, pomoći će učenicima engleskog jezika da poboljšaju svoje vještine. TOEFL test je najpouzdanija i široko prihvaćena ocjena na engleskom jeziku na svijetu. To je pomoglo milionima ljudi da ostvare svoje snove da studiraju, rade ili žive u inostranstvu. Više od 10.000 visokoškolskih institucija, vladine agencije i organizacije širom svijeta prihvataju TOEFL rezultate za donošenje važnih odluka. Ovaj kurs će vam pomoći da shvatite šta možete učiniti da biste postigli svoj najbolji TOEFL rezultat. Instruktori će vas voditi kroz svaki odjeljak (čitanje, slušanje, govor i pisanje) i pomoću arhiviranih prošlih testnih pitanja objasniće vrste pitanja koja možete da očekujete. Dobićete dragocjene savjete, uključujući i kako se registrovati za test, kako se ocjenjuje i kako se pripremiti za dan testiranja. Ovaj kurs je visoko interaktivan, koristi video snimke, ogledna pitanja sa objašnjenjima, kratke kvizove i zajedničke diskusijske table. Takođe ćete imati pristup stvarnim ispitnim materijalima iz prošlih testova. Tokom nedjelja koje pokrivaju Govor i pisanje, svi polaznici kursa mogu dobiti ocjene za svoje odgovore u praksi. Pored toga, biće besplatni resursi i snižene pripremne ponude za test tokom cijelog kursa. Konačno, dobićete dragocjene savjete iz unutrašnjih poslova koji će vam pomoći da date sve od sebe na TOEFL testu kako biste se mogli prijaviti na univerzitet ili posao svojih snova.

USLOVI
Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati bez obzira na nacionalnost ili kvalifikacije. Nema posebnih uslova prijave.

NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na sljedećem linku: https://www.classcentral.com/…/edx-toefl-test

ROK ZA PRIJAVU:
U toku.

Detaljnije: www.classcentral.com

(Visited 389 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments