Prijavite se za Appetizer online obuku

6 sep
Rok prijave 15.09.2021

Appetizer obuka je dizajnirana kao uvod o tome kako koristiti Erasmus+ za međunarodni rad sa mladima. Odrzace se onlajn u periodu od 5. do 20. oktobra.

 

OBLAST:

Omladinski rad

OPIS

“Predjelo” ima za cilj da pruži snažno pozitivno iskustvo međunarodnog rada sa mladima i motiviše učesnike da koriste program Erasmus+i, u određenoj meri, program Evropskog korpusa solidarnosti. Ovaj cilj sažima celokupnu ideju treninga – dati osećaj, šta znači raditi sa mladima u međunarodnom okruženju. Ostavljajući sva objašnjenja i znanje po strani, radi se o davanju prostora učesnicima da sami istraže prednosti „internacionalnosti“.

Od svih polaznika se očekuje da se tokom čitavog trajanja posvete kursu obuke. To znači učešće na svih 6 sastanaka mrežnih grupa navedenih u nastavku, pored drugih obaveza na kursevima obuke (aktivnosti platforme za e-učenje i naknadni treninzi)

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE 

Možete se prijaviti putem linka

 

ROK ZA PRIJAVU:

15.09.2021.godine

 

Detaljnije na:https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/appetiser-online-an-introduction-on-how-to-use-erasmus-for-international-youth-work.9568/

(Visited 207 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments