Prijavite se na Zimsku radionicu engleskog jezika u Maglaju

3 jan

Dragi naši, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će 06. januara u Domu kulture “Edhem Mulabdić” početi sa radom dječija zimska radionica engleskog jezika čiji su predavači američki profesor engleskog jezika Jimmy Richardson i nastavnica Christen Richardson.

“Winter English Camp in Maglaj” je idealna prilika da se uz pjesmu, smijeh i razgovor dopuni znanje engleskog jezika, a uzevši u obzir da su svi predavači nativni govornici engleskog jezika sigurni smo da je ovo jedinstvena prilika i za međusobnu spontaniju konverzaciju, bolju istančanost jezičkog osjećaja i razvoj jezičkih kompetencija kod naših polaznika.

Vrijeme trajanja radionice: od 06. do 09. januara svakog dana od 11:00 do 13:00h.

Svi zainteresovani se mogu prijavljivati već od danas (detalji o mogućnosti prijavljivanja nalaze se na dnu ove objave)

Mjesto održavanja radionice: Dom kulture “Edhem Mulabdić” Maglaj

Uzrast polaznika: od 7 do 18 godina (tri grupe polaznika podijeljenih po hronološkoj dobi 7-9, 10-12, 13-18 god.)

Predavači: nativni govornici engleskog jezika: Jimmy Richardson, Christen Richardson uz asistenciju Sue Saunders, Ayden Richardson, Carson Richardson i Macie Richardson.

Cilj radionice: cilj ove radionice je naučiti svaku grupu polaznika 3-5 američkih pjesama (najmlađa grupa će se fokusirati na američke dječije pjesmice npr. Twinkle, Twinkle Little Star, srednja grupa će učiti tradicionalne američke pjesme dok će najstarija grupa izučavati američke pjesme sa blues, country, rap, hip hop ili jazz tematikom.

Više informacija pronađite na linku.

 

(Visited 106 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments