Prijavite se na Waterford međunarodne studentske stipendije

11 apr
Rok prijave 18.05.2020

Waterford Institut Tehnologije pruža međunarodne stipendije za sve prvostupnike (bachelor), magistre, kao i za sve one koji posjeduju diplomu iz oblasti kurseva koji se nude na Univerzitetu. Vrijednost stipendije ogleda se u djelimičnom finansiranju, zavisno od odabranog kursa.

OBLAST:

Obrazovanje.

OPIS

Waterford Institut Tehnologije pruža međunarodne stipendije za sve prvostupnike, magistre, kao i za sve one koji posjeduju diplomu iz oblasti kurseva koji se nude na Univerzitetu. Vrijednost stipendije ogleda se u djelimičnom finansiranju, zavisno od odabranog kursa. Uspješnim kandidatima, tj. onima koji ostvare pravo na stipendiju, vrijednost dodjele će se ogledati na sljedeći način: Za studente – smanjenje od 20% za školarinu, postdiplomski studij – smanjenje 2000 eura na školarinu, viši programi diploma – smanjenje 20% na školarinu. Takođe, Waterford Institut omogućuje zajam za obrazovanje u inostranstvu. Postoje dvije vrste kredita za obrazovanje: kolateralni i nenamjenski. Osiguranje uključuje ili nepokretna imovina – kuća ili stan ili zemljište (ili) likvidno obezbjeđenje – FD, ili LIC, akcije ili obveznice. Javne banke poput SBI, BOB nude sve vrste obrazovnih zajmova. Postoji mnogo NBFC-ova koji nude zajmove bez kolaterala za obrazovanje.

USLOVI

Međunarodne studentske stipendije na Waterford Institutu Tehnologije 2020 godine otvorene su za sve studente, osim građana EU. Kandidat mora biti upisan na redovni kurs na Univerzitetu. Svi kandidati moraju pokazati snažnu posvećenost i akademske performanse, moraju da ispunjavaju sve uslove za napredovanje i posebne kriterijume za program.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite aplikacionu formu na: https://www.cognitoforms.com/WIT8/InternationalStudentApplicationForm2020

ROK ZA PRIJAVU:

18. maj 2020. godine

Detaljnije: https://www.wemakescholars.com/university/waterford-institute-of-technology

(Visited 117 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments