Prijavite se na VI konkursu artPhoto

8 nov
Rok prijave 15.11.2020

Otvoren konkurs VI izdanja takmičenja za artPhoto fotografiju.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Takmičenje se sastoji iz četiri različite kategorije:
– Život i snaga: oni bi trebali odražavati utjecaj električne energije na svakodnevni život ljudi i društva, njezin utjecaj na svakodnevne pojave svakog od nas u bilo kojem mogućem pogledu: kako nam električna energija nudi svjetlost, toplinu, kako nas pokreće ili kako je to dio naše zabave.
– Infrastruktura i električna oprema: uticaj energije u našem životu bio bi nemoguć bez potrebne infrastrukture i opreme za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije koja nam omogućava da je koristimo u svoju korist i koja oblikuje naše predjele.
– Arteche Products: kompozicije koje uključuju bilo koji ARTECHE proizvod.
– Električni okvir: ova kategorija treba da predstavi koliko je duboko prilagođena profesionalcima iz električnog sektora i njihovim kompanijama.

Četiri fotografije koje, po ocjeni žirija, najbolje odražavaju upotrebu i uticaj električne energije u svakoj kategoriji, bit će nagrađene Samsung Galaxy Watch Active2.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Fotografije treba poslati na: [email protected] , identifikovati se podacima njihovih autora (ime , prezime i kontakt) i podacima o djelu (naslov i kategorija na kojoj je predstavljeno).

ROK ZA PRIJAVU:

15.11. 2020. godine

Detaljnije: https://www.arteche.com/en/vi-arteche-photo-contest-artphoto

(Visited 135 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments