Prijavite se na stipendiju za ljetnju školu Bumblekite

14 mar
Rok prijave 15.03.2020

Cilj ljetnje škole je premošćivanje razlika u vještinama u ovom interdisciplinarnom području-između i među ljudima koji imaju vještine inžinjeringa i nauke o podacima, onima koji su podstaknuti svojim kreativnim idejama i entuzijastičkim radom da učestvuju u oblikovanju budućnosti zdravstvenih sistema širom svijeta.

OBLAST:

Nauka.

OPIS

Bumblekite je četvorogodišnja mašinska škola za nauku, bioznanost i zdravstvo u trajanju od deset dana. Cilj ljetnje škole je premošćivanje razlika u vještinama u ovom interdisciplinarnom području – između i među ljudima koji imaju vještine inžinjeringa i nauke o podacima, onima koji su podstaknuti svojim kreativnim idejama i etuzijastičkim radom da učestvuju u oblikovanju budućnosti zdravstvenih sistema širom svijeta. Polaznici ljetnje škole steći će tehničko znanje kao i vještine pisanja, podučavanja, upravljanja projektima i razvoja strategija – podjednako važne operativne vještine za koje se vjeruje da su ključne za pozitivan doprinos u ovoj oblasti. Tokom ljetnje škole vještine će se sticati uz pomoć tehničkih predavanja lidera određenih oblasti, vježbama orijentisanim na vještine, personalizovanim razvojem projekata, grupnim radom na projektima, debatama, razgovorima i Q&A sesijama.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi kandidati koji su zainteresovani da uče o aplikacijama mašinskog učenja u zdravstvu i biomedicinskim naukama, koji su motivisani za sticanje vještina potrebnih za prevođenje teorijskog znanja u marljive i stvarne ishode, kao i oni kandidati koji će sarađivati i biti kreativni tragači za izazovima i rješavanje problema.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili na stipendiju, posjetite oficijalni link: https://bumblekite.four-corp.com/

ROK ZA PRIJAVU:

15. mart 2020. godine

Detaljnije: https://bumblekite.four-corp.com/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments