Prijavite se na program stažiranja

2 jun
Rok prijave 02.06.2021

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane studente da se prijave za dvomjesečni plaćeni program stažiranja u kompaniji FINVEO a.d. koji počinje u junu 2021. godine.

OBLAST:

finansijska industrija, ekonomija, marketing i PR

OPIS

Motivisani kandidati imaće mogućnost učešća u poslovnim aktivnostima kompanije i na taj način dati svoj doprinos i unaprijediti radnu biografiju.

Finveo je dio INVEO Investment Holding-a, vodećeg investicionog holdinga sa sjedištem u Istanbulu u Turskoj sa primarnim fokusom na finansijsku industriju i inovativna preduzeća. Od svog osnivanja FINVEO pruža korporativnim, institucionalnim i individualnim klijentima širok spektar finansijskih usluga uključujući, brokerske usluge sa fiksnim prihodima, trgovanje valutama putem platforme Meta Trader i trgovanje terminskim ugovorima.

 

USLOVI

Za program stažiranja se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija. Ne postoji starosno ograničenje.

Prednost imaju kandidati iz sledećih oblasti: ekonomija (finansije, računovodstvo, bankarstvo), informacione tehnologije (programiranje), pravo (korporativno, radno pravo), marketing i PR (digitalni marketing), psihologija.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da dostavite radnu biografiju (CV obrazac), motivaciono pismo i potvrdu o studiranju / završetku studija, na e-mail adresu Karijernog centra: [email protected]

Radnu biografiju i motivaciono pismo potrebno je dostaviti na engleskom jeziku.

ROK ZA PRIJAVU:

02.06.2021. godine

Detaljnije:

Više informacija možete dobiti putem mejla: [email protected]

(Visited 204 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments