Prijavite se na praksu u računovodstvu i na poslovima komercijale i nabavke

31 jul
Rok prijave 15.08.2020

 

Firma Kimeel doo je osnovana 2010. i uspješno se bavi se prodajom i distribucijom građevinske opreme, materijala, alata i HTZ opreme. Naša vizija je da u budućnosti budemo lider u vrhunskoj ponudi građevinske opreme i materijala a sa ciljem da kupci budu zadovoljni uz poseban akcenat na ostvarivanje partnerskih i dugoročnih odnosa sa kupcima.

Pozivamo te ako si student druge ili treće godine ekonomskog ili nekog drugog fakulteta i ako se želiš stručno osposobljavati na poslovima u oblasti knjigovodstva, računovodstva ili u polju komercijale i nabavke i obaviti ferijalnu praksu u našoj firmi.

Započinješ svoju karijeru sa bazičnom obukom i zadacima koji će ti biti odlična polazna tačka da naučiš osnove svoje struke i stekneš veće razumijevanje poslovanja na putu svoje karijere.

Prijavi se ako si:

Student druge ili treće – završne godine fakulteta
Poznaješ Excel i MS Word,
Posjeduješ komunikacione i organizacione vještine,
Poznaješ engleski i/ ili italijanski jezik

Nudimo ti:

Usavršavanje koje traje dva mjeseca, te se može produžiti zavisno od tvoje zainteresovanosti i obima zadataka u segmentu prakse.
Dinamično radno okruženje u rastućoj firmi, rad u timu profesionalaca koji ce nesebično podijeliti svoje znanje i iskustvo sa tobom.
Dobiceš potvrdu o izvršenoj praksi po završetku iste od strane Kimeel doo.

Ukoliko se vidiš u ovakvom okruženju, prijavi se, posalji svoj CV i motivaciono pismo do 15.8.2020. godine na info@kimeel.com sa napomenom u kojem periodu preferiraš da pohađaš praksu.

Više o nama mozes pronaći na www.kimeel.com

Ukoliko tvoja prijava uđe u uzi izbor kontaktiraćemo te i pozvati na razgovor. Ostale prijave ćemo sačuvati u nasoj CV bazi.

Vrijeme je da započnes svoju karijeru i primijeniš teorijsko znanje u praksi!

(Visited 425 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments