Prijavite se na online kurs UX Design Fundamentals

6 jun

Kalifornijski institut za umjetnost organizuje onlajn kurs iz oblasti dizajna, na koji se mogu prijaviti svi zainteresovani.

OBLAST:

dizajn

OPIS 

Ovaj praktičan kurs se bavi time kako je sadržaj organizovan i strukturiran u korisničkom iskustvu i kakvu ulogu dizajner igra u stvaranju i oblikovanju korisničkog iskustva. Kroz kurs ćete imati prilike da se upoznate sa procesom razvoja dizajna UI/UX : od zamišljanja i izrade do stvaranje papirnatih i digitalnih prototipova. Nadovezujući se na dizajnerske vještine naučene u vizuelnim elementima dizajna korisničkog interfejsa imaćete priliku da primjenite ovu metodologiju za izradu digitalnog prototipa za aplikaciju.

Ovo je drugi kurs UI/UX dizajnerske specijalizacije koji je orjentisan na pristup korisničkom interfejsu (UI) i dizajnu korisničkog iskustva (UX) i nudi praktična iskustva zasnovana i usredsređena na perspektivu vizuelnih komunikacija, i to ne samo na marketing ili programiranje. Ovi kursevi su idealni za svakoga koji ima iskustva u grafičkom ili vizelnom dizajnu i ko želi da unaprijedi vještine u UI I UX aplikacije u web dizajnu, i za sve one koji imaju iskustva u front ili back-end web razvoju kako bi pomoću kursa izoštrio svoje vještine.

Na kraju ovog kursa moći ćete da opišete i primijenite prakse i principe UX dizajna tj.na koji način putem dizajna i kreiranjem sadržaja možete uticati na iskustva auditorijuma.

Kurs se organizuje putem Coursera i besplatan je, jedino se sertifikat plaća i to 49$. Kurs traje 12h.

USLOVI

Na ovaj kurs se mogu prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE 

Za više informacija o programu za svaku nedelju i načinu na koji  se možete prijaviti posjetite link.

ROK ZA PRIJAVU:

u toku

Detaljnije na:

https://calarts.edu/

 

(Visited 98 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments