Prijavite se na obuke iz gaming-a, multimedije i digitalnog marketinga

1 jun
Rok prijave 04.06.2021

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid u okviru projekta „Razvoj prekogranične mreže kreativne industrije – [email protected]“ , u saradnji sa partnerskim organizacijama iz Siska i Prijedora, organizuje obuke iz oblasti gaming-a, multimedije i digitalnog marketinga.

OBLAST:

gaming, multimedija i digitalni marketing

OPIS

Obuke se izvode u okviru projekta „Razvoj prekogranične mreže kreativne industrije – [email protected]“, koji provodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „PREDA-PD“, u saradnji sa partnerskim organizacijama, Razvojnom agencijom Sisačko-Moslavačke županije SI-MO-RA, te Asocijacijom za demokratski prosperitet ZID iz Podgorice. Obuke će se održavati u periodu od juna do septembra 2021. godine u Podgorici, zavisno od oblasti. Predavači na obukama će biti renomirani stručnjaci iz pomenutih oblasti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, koji će polaznicima pružiti odlične pretpostavke za dalje usavršavanje i profesionalno djelovanje. Obuke će se sastojati iz teorijskog dijela i praktičnog rada.

USLOVI

Obuke su primarno namijenjene mladim nezaposlenim sa područja Podgorice, kao i svima onima koji žele brzo pokrenuti samostalni Freelance biznis, bilo kod nas ili putem interneta na globalnom nivou, onima koji žele nadograditi već postojeća znanja i dodatno ih komercijalizovati i ostalim zainteresovanim ljudima koji imaju želju da steknu znanja iz navedenih oblasti u cilju (samo)zapošljavanja.

NAČIN PRIJAVE
Prijavni formular možete naći na linku.

ROK ZA PRIJAVU:
04.06.2021. do 12h

Detaljnije na https://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/

(Visited 210 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments