Prijavite se na Međunarodnu konferenciju za mlade

8 okt
Rok prijave 15.10.2020

Međunarodna konferencija za mlade „EVROPSKE VREDNOSTI ZA BUDUĆNOST JUGOISTOČNIH EVROPSKIH ZEMALJA“, koja se tradicionalno održava po 18. put, zakazana je od 5. do 10. novembra, okupiće najaktivnije mlade ljude iz 16. zemalja da zajedno rade na evropskoj budućnosti regiona. Konferencija je zajedničkim naporima Omladinske alijanse-Kruševo i Fondacije Friedrich Ebert, kancelarije u Skoplju, podržane Paktom stabilnosti za jugoistočnu Evropu, sponzorisanim od Nemačke i Nacionalne agencije za evropske obrazovne programe i mobilnost u severnoj Makedoniji.

OBLAST:

Međunarodni odnosi

OPIS

Prva onlajn konferencija biće još povezanija od naših analognih događaja u prošlosti. Različite sesije će se prenositi putem naših konferencijskih kanala iz cijelog regiona, a vi možete učestvovati uživo!
Konferencija će okupiti do 80 učesnika iz zemalja regiona Jugoistočne Evrope (Sjeverna Makedonija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo, Crna Gora, Italija, Rumunija, Srbija, Slovenija i Turska) i gosti iz mladih organizacija partneri iz Njemačke, Francuske i Poljske u ulozi mentora. Međunarodna konferencija za mlade će ponuditi mogućnost stipendije za 80 učesnika iz svih zemalja učesnica, uključujući pristup svim internetskim sesijama ma gde se nalazili, mobilnu aplikaciju za Konferenciju 2020, aktivno angažovanje na interaktivnim mrežnim radnim grupama i sertifikat o učešću na konferenciji. Da biste osigurali svoje učešće, treba da popunite prijavu, sačekate rezultate izbora i kupite kartu od simboličnih 25 eura.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem aplikacione forme na linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc-JLUJdJOtyqrQ8e…/viewform

ROK ZA PRIJAVU:

15.oktobar 2020.

Detaljnije:
http://www.krusevoconference.org.mk/application.php

(Visited 173 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments