Prijavite se na konferenciji o jačanju uloge žene

12 feb
Rok prijave 01.04.2021

Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja poziva sve zainteresovane da se pridruže konferenciji koja je namijenjena jačanju uloge žena u promociji mira, saradnje i umrežavanja u regionu, koju podržava Fond za Zapadni Balkan.

OBLAST:

Jačanje uloge žena

OPIS

Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja iz Herceg Novog (Crna Gora) pokrenuo je saradnju sa partnerskim organizacijama Centrom biopolitičko obrazovanje, BIOPOLIS i Udruženje LIGHT (Srbija) i Centrom za psihološku podršku SENSUS (Bosna i Hercegovina) kako bi doprinijeli jačanju uloge žena u promociji mira, pomirenja i saradnje u regionu Zapadnog Balkana kroz povećani aktivizam žena i izgradnju kapaciteta. Cilj Konferencije je da otvori mogućnost za diskusiju o inovativnim i kreativnim načinima za osnaživanja žena, posebno mladih žena da dostignu svoj puni potencijal u svojim zajednicama. Partnerske organizacije iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije žele da povežu žene Zapadnog Balkana kako bi razmijenile znanje, ideje i vještine koje su neophodne za uspješnu podršku ženama.

USLOVI

Da bi se prijavili, potrebno je da ispunjavate sledeće uslove:
– žene sa Zapadnog Balkana zainteresovane za proces osnaživanja saradnje i umrežavanja pojedinaca i organizacija i institucija na Zapadnom Balkanu;
– žene koje su na različitim rukovodećim pozicijama iz regiona zapadnog Balkana;
– žene akademkinje i istraživačice u regionu zapadnog Balkana;
– predstavljaju akademike, aktiviste i istraživače koji imaju veliko interesovanje za razvoj i osnaživanje žena u regionu zapadnog Balkana.

NAČIN PRIJAVE

Svi zainteresovani, prjave mogu vršiti putem mejlova:
[email protected] , [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

01. 04. 2021.

Detaljnije: http://centarzapodrsku.me/
https://www.facebook.com/Centar-za-podr%C5%A1ku-lokalnog-i-regionalnog-razvoja-CeP-108827623870623/

(Visited 178 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments