Prijavite se na DEPICT takmičenje kratkog filma 2020

21 maj
Rok prijave 04.06.2020

FilmFreeway je raspisao konkurs za takmičenje kratkog filma za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji su spremni da za 90 sekundi predstave svoje ideje.

OBLAST:
Umjetnost, film.

OPIS

Depict je međunarodno takmičenje kratkih filmova Vatershed, koje se održava od 1998. godine u okviru Encounters Film Festivala (Bristol, Velika Britanija) – jednog od vodećih svjetskih festivala kratkog filma, animacije i virtuelne stvarnosti, a takođe je i zvaničan ulaz u red najprestižnijih svjetskih nagrada : Akademijske nagrade®, BAFTA i Evropske filmske nagrade. Žele da pogledaju sjajne filmove – nije važno koji je vaš budžet ili u kom žanru radite sve dok pokažete originalnost, maštu i kad ste u mogućnosti da se povežete sa publikom. Kandidati mogu dobiti 2.500 novčanih nagrada GBP zahvaljujući sponzorima, uključujući Kraljevsko fotografsko društvo i Aardman Animations. Podrška za razvoj karijere od NFTS-a, BFI NETVORK-a i slučajnih činova Channel 4. Neprocjenjiva izloženost i promocija putem depict.org i na Encounters Film Festivalu – uključujući festivalsku prolazu sa svim ukrasima, ulaznice za popularni Izložbeni izlog i prestižnu ceremoniju dodjele nagrada.

USLOVI

Takmičenje je otvoreno za sve kandidate širom svijeta, a ulazak je apsolutno besplatan – ali postoji jedno jednostavno pravilo: vaš film mora da traje 90 sekundi ili manje.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu koja se nalazi na sljedećem linku: https://filmfreeway.com/Depict…

ROK ZA PRIJAVU:

4. jun 2020. godine

Detaljnije: https://filmfreeway.com/

(Visited 107 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments