Prijavite se na AdamStart Mini grant

3 nov
Rok prijave 09.11.2020

AdamStart Međunarodni dan djevojčica je preduzetnička inicijativa otvorena za djevojke ili mlade žene starosne dobi od 18 do 25 godina iz svih krajeva svijeta. Kampanja traje 20. dana i pruža svim djevojkama i ženama da osvoje jednu od pet nagrada u iznosu od 100 funti kao podršku poslu.
OBLAST:Preduzetništvo

OPIS

UNICEF svake godine 11. oktobra, na Međunarodni dan djevojčica, pokreće godišnju kampanju sa djevojkama kako bi pojačao njihov glas i zauzeo se za njihova prava u društvu. Ove godine, pod temom “Moj glas, naša jednaka budućnost”, AdamStart koristi priliku da zamisli bolji svijet nadahnut mladim adolescenticama, energičan i prepoznat. Kako adolescentice širom svijeta potvrđuju svoju moć kao nositelji promjena, AdamStart-ov Međunarodni dan za djevojke 2020. usredsrijediće se na stvaranje povoljnih okruženja u kojima će da žive bez rodno zasnovanog nasilja, štetnih praksi i gdje će naučiti nove vještine prema budućnosti koju odaberu kao generacija aktivista. Odabrane ideje moraju biće smještene unutar platforme devete pekinške konferencije za žene.

USLOVI

Pravo na prijavu imaju ženske osobe starosne dobi od 18 do 25 godina koje imaju nove ideje s jasnim planom održivosti.

NAČIN PRIJAVE

Za više inforrmacija o prijavi posjetite sledeću link adresu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-3K3ThzYdYyJ4VmtVan1lnyjvvKRCu-NUW-yUUVUOASBo9w/viewform

ROK ZA PRIJAVU:

09.11. 2020. godine

Detaljnije na linku: https://adamstart.com/girlchild/

(Visited 100 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments