Prijavi se za učešće na Regionalnoj Balkan Green Academy 2020/2021

29 avg
Rok prijave 31.08.2020

 

Balkan Green Foundation, kao deo programa Balkan Green Ideas, organizuje prvu Regionalnu akademiju pod nazivom Balkan Green Academy 2020/2021.
Akademija se sastoji od modula koji pokrivaju tri glavna stuba: politike, ekonomija i društvo, i usmeriće diskusiju o stvarnim pitanjima koja se odnose na zeleni održivi razvoj u regionu Zapadnog Balkana.

Glavni ciljevi Akademije su:
Promovisanje principa i vrednosti održive zelene politike povezane sa ekonomskim, socijalnim i političkim razvojem društava Zapadnog Balkana (sa posebnim fokusom na Agendu 2030. i Zelenu agendu za Zapadni Balkan)
Stvaranje mreže aktivista, organizacija civilnog društva i preduzetnika koji rade na održivim zelenim inicijativama;
Priprema lokalnih i regionalnih aktera da identifikuju potencijale u svojim zajednicama za stvaranje zelenih i održivih inicijativa i biznisa.

Akademija se sastoji iz tri segmenta koja su obavezna za sve učesnike:
Online obuka: od 26. do 30. oktobra 2020.
Mentorske sesije za sve polaznike: novembar 2020 – februar 2021.
Priprema za nacionalno takmičenja Forum za zelene ideje : februar – april 2021.
Regionalna akademija otvorena je za učesnike (pre svega, mlade žene i muškarce iz ruralnih i urbanih područja koji su vlasnici ili nameravaju da osnuju male, održive zelene biznise) iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije. Broj mesta je ograničen na četiri učesnika po državi.

ROK ZA PRIJAVE JE PRODUŽEN do 31. avgusta 2020. godine do 23:59 h.
Detaljne informacije o uslovima i načinu prijave, kao i prijavni obrazac možete naći ovde, kao i na Facebook event stranici.

(Visited 247 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments