Prijavi se za plaćenu praksu u Finansijsko-administrativnom odjelu!

17 dec
Rok prijave 19.12.2021

Zvuči zanimljivo? Pročitaj detaljno ove odgovore na pitanja:

  • Ko se može prijaviti?

Možeš se prijaviti ako imaš 18-35 godina, želiš unaprijediti svoje vještine i steći vrijedno radno iskustvo. Ako te zanima kako je tri mjeseca raditi u dinamičnom i modernom finansijsko-administrativnom odjelu, onda je ovo prava prilika za tebe.

  • Šta mi pruža ovaj internship?

Rad u finansijsko-administrativnom odjelu je vrlo dinamičan i nudi suočavanje s novim izazovima i čestim promjenama koje dinamično poslovanje donosi. Zanimljiv je svaki dan: rad i asistencija pri izradi različitih izvještaja, komunikacija s mladim aktivistima i aktivistkinjama, rad u različitim sistemima obrade podataka, treninzi na kojima ćeš upoznati mlade iz različitih zajednica, administrativni poslovi i razni drugi svakodnevni izazovi.

  • Kakvo je radno vrijeme?

Očekujemo da radiš 6 sati dnevno iz naše kancelarije u Sarajevu, s tim što uvijek imamo razumijevanja za tvoje privatne obaveze (ispiti i sl.). Sa svojim timom se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja svih obaveza.

  • Koje vještine ću moći steći na ovoj poziciji? 

Odgovornost, efikasnost, sposobnost prilagođavanja promjenama, timski rad, usmjerenost na detalje i preciznost. Jedna od najvećih prednosti jeste rad u Microsoft Dynamic Navision programu koji predstavlja poznato softversko rješenje za evidentiranje troškova i izradu bilansa stanja, uspjeha, polugodišnjeg i godišnjeg računa te izradu izvještaja za potrebe praćenja potrošnje.

Još uvijek ti se sviđa ideja? Onda se registruj u loncu (ako već nisi) i klikni na PRIJAVI SE na vrhu gdje ćeš dobiti više informacija o samoj prijavi i selekciji. Pročitaj i ovo Nejrino iskustvo: Posebno poglavlje u mom životu – internship u Fondaciji Mozaik.

(Visited 445 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments