Prijavi se za novi Detangled webinar i saznaj kako iskoristiti analitiku za rast businessa!

24 jan

Očekuj uvid u ključne korake za poslovanje, utemeljene na analitici i istraživanjima, koji olakšavaju navigiranje kroz dinamične tržišne promjene.

Događaj

31.01.2024. 16:00

Online

Link događaja

 Svijet je sazdan na moći brojeva, rekao je Pitagora prije dvije i pol tisuće godina. Vrijedi li ova Pitagorina izreka i u svijetu marketinga i komunikacija u 21. stoljeću?

✅ Mi kažemo da — jer svakoj važnoj poslovnoj odluci prethodi relevatno istraživanje, a analitika su brojevi koji čine polazišnu točku u tom procesu.

Saznat ćeš zbog čega su data-driven odluke važne za rast businessa u poduzetničkom i korporativnom okruženju te kako se marketing i komunikacijska industrija transformiraju, uspoređujući današnje stanje s onim prije 15 godina. Očekuj uvid u ključne korake za poslovanje, utemeljene na analitici i istraživanjima, koji olakšavaju navigiranje kroz dinamične tržišne promjene, a sve to iz prve ruke i višegodišnjeg poslovnog iskustva panelistica.

🌍 Mjesto održavanja: Online – YouTube live stream!

📅 Datum i vrijeme: Srijeda, 31.1. u 16 sati

Panel je namijenjen:

👉poduzetnicima, poduzetnicama i rukovoditeljima iz komunikacijske i marketinške industrije, ali i

👉svim decision makerima koji žele naučiti kako prikupljati i interpretirati podatke kako bi donosili pametne poslovne odluke.

O svemu ovome govorit će Irena Miličević Vukoja, osnivačica i direktorica kreativne agencije Prefix, CEO No Limit BH Advertising Festivala te osnivačica Woman.Comm Cluba sa 16-ogodišnjim iskustvom u marketingu, komunikacijama i PR-u, i Ivona Jurilj, Country Manager za Bosnu i Hercegovinu u agenciji Degordian, s više od 12 godina iskustva rukovođenja podružnicom digital-first agencije i timom od preko 20 zaposlenih.

 

🛰Ispuni FORMU i pogledaj uživo!

(Visited 25 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments