Prijavi se za Hakaton: “Popravi godinu”

27 okt
Rok prijave 08.11.2021

Otvoren je konkurs za onlajn Hakaton takmičenje mladih ljudi u osmišljavanju najboljeg rješenja za probleme prepoznate u okruženju ili lokalnoj zajednici koje će se održati 14. i 15. novembra 2020. godine.

OBLAST:
Više oblasti

OPIS
Hakaton „Popravi godinu“ će se održati online, 14. i 15. novembra, a timovi će imati bezuslovnu podršku i pomoć mentora. Nakon dvodnevnog rada i zabave, svaki tim će imati po pet minuta za prezentaciju odabranog problema i prepoznatog rješenja. Tema hakatona je slobodna, što će reći da je vrijeme da staviš svoju „kapu za razmišljanje“ i prijaviš ideju o čijoj si realizaciji oduvijek maštao/la! Jako je bitno da imaš u vidu da predloženo rješenje može biti digitalnog karaktera (veb ili mobilna aplikacija, pretraživač, edukativna igra, rješenje primjenljivo na društvenim mrežama itd.), a može biti i dio aktivnosti ili kampanje koji uključuje digitalne tehnologije. Timovi će imati na raspolaganju dva dana da razviju rješenje, iz udobnosti svog doma.

USLOVI
Pravo na prijavu i učešće na hakatonu „Popravi godinu!“ imaju svi mladi sa područja Crne Gore, koji imaju između 15 i 29 godina. Aplicira se isključivo u timovima, a jedan tim može imati najviše 5 članova. Mogu se prijaviti i timovi koji su ranije učestvovali na prethodnim Hakatonima.

NAČIN PRIJAVE
Za više informacija o načinu prijave na: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScUlcCMMxqALg…/viewform

ROK ZA PRIJAVU:
08.11.2020. godine
Detaljnije: http://kreaktivator.me/prijavi-se-za-hakaton-popravi-godinu/

(Visited 98 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments