Prijavi se za Hakaton na temu: “Digitalizacija prodaje”

6 apr
Rok prijave 20.04.2021

Sicef

Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske i ICT Hub organizuju Hakaton na temu „Digitalizacija prodaje”.

Organizacija hakatona je podržana i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, kroz projekat Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u BiH, koji ova organizacija implementira u ime njemačke Vlade.

Znate šta je hakaton?

  • To je prilika da sa svojim timom u roku od 48h pokušate da kreirate inovativno softversko rješenje u vidu web ili mobilne aplikacije, na neku od zadatih tema, a iz domena digitalizacije prodajnih procesa. Ekspertiza iz oblasti digitalizacije poslovanja nije neophodna, ali je ključno da tim objedinjuje znanja i vještine iz IT-a, dizajna, te demonstrira poslovno razmišljanje, kreativnost i odlučnost da u zadatom vremenu odgovori na izazov.
  • Mi obezbjeđujemo predavače i mentore koji će vam pomoći da razvijete svoje rješenje kao i sjajne nagrade (novčani nagradni fond je 5.000,00 KM za tri najbolja rješenja). Vaše je samo da budete kreativni i brzi.

Ko može da se prijavi?

Prijavljuju se isključivo kompletni timovi od maksimalno 4 člana, sa kapacitetom da razviju softverska rješenja (web ili mobilna) – idealno je da se u timu nađu programeri, dizajneri, ljudi iz poslovnog svijeta i preduzetnici.

Detaljnije informacije o pravilima učešća možete pronaći na LINKU

Razlozi da se prijavite:

  1. Prilika da ideju realizujete u konačan proizvod
  2. Vrhunski mentori
  3. Iskustvo, znanje i novi kontakti
  4. Sjajne novčane nagrade
  5. Prilika da se predstavite potencijalnim poslodavcima, klijentima i partnerima
  6. Besplatno učešće
  7. Sjajna zabava

Organizatori

Pored Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske i Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, partneri na organizaciji Hakatona su kompanije Mtel i JSGuru i Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci.

Da ponovimo…

Mi pružamo mentorsku podršku i bogat nagradni fond
Vi se zabavljate i razvijate digitalna rješenja koja će unaprijediti proces prodaje u malim i srednjim preduzećima

Rok za prijavu:

Timovi se mogu prijaviti do utorka, 20.aprila u 23:59:59

Timovi se mogu prijaviti popunjavanjem forme na sljedećem LINKU

Više informacija dostupno na LINKU

(Visited 64 times, 3 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments