Prijavi se za dodjelu mladih UNESCO-a

3 apr
Rok prijave 21.04.2021
UNESCO (United Nations Educational, Science and Culture Organization) raspisuje konkurs za dodjelu The Silk Roads Youth Grant u vrednosti od 10.000 $ za postdiplom.

OBLAST:

Nauka i tehnologija, izrada izrade, religija i duhovnost, jezik i književnost, umjetnost i muzika, tradicionalni sportovi i igre

OPIS

The Silk Roads Youth Research Grant je nova inicijativa u organizaciji UNESCO-a uz podršku Nacionalne komisije Narodne Republike Kine za podršku ambicioznim postdiplomskim studentima koji su započeli inspirativna istraživanja u svojim odabranim oblastima. Ovo je širok spektar površina koje uključuju, ali nisu ograničene na prethodno navedene stvari. Biće dodeljeno 12 grantova u iznosu od 10,000. $ Predloženo istraživanje treba da se bavi specifičnim problemima u vezi sa putevima i kulturom (Program Silk Roads) , kao i nošenje određenog potencijala za podsticanje interkulturalnog dijaloga i socijalne kohezije.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi studenti koji imaju do 35. godina.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani studenti moraju detaljno objasniti gore navedeno istraživanje, njegove metode i očekivane ishode kroz sljedeći oblik: istraživanje – predlog – šablon – svila – putevi – omladina – istraživanje – grant .

Za više informacija o načinu prijava na [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

18.04.2021. godine

Detaljnije

(Visited 354 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments