Prijavi se za Career Speed Dating radionicu

29 okt
Rok prijave 31.10.2019


Šta su to Open Space Technology i Career Speed Dating?

Open Space Technology je inovativna i interaktivna radionica u kojoj studenti i diplomci imaju mogućnost da uz predstavnike kompanija rješavaju brojne probleme s kojima se kompanije svakodnevno susreću te međusobno razgovaraju o aktuelnim temama iz poslovnog svijeta.

Tokom radionice učesnici će imati priliku da saznaju o mnogim izazovima s kojima se predstavnici kompanija suočavaju kroz rad u svojim kompanijama, te kroz koncept rotacije (nakon određenog vremena učesnici mijenjaju mjesta) imaju mogućnost upoznati sve predstavnike kompanija koje učestvuju na radionici i diskutovati o svim temama koje će biti aktuelne na ovogodišnjoj OST radionici.

Career Speed Dating kroz jedinstveni spoj razgovora za posao i speed date-a nudi mogućnost “odmjeravanja” između studenta ili diplomca i potencijalnog poslodavca u trajanju od samo 5 minuta. Ovo je idealna prilika da se možda prvi put okušate u intervjuu i vidite kako oni zapravo izgledaju, ali i u kratkom vremenskom periodu iskažete svoje najbolje profesionalne i lične vještine i tako se izdvojite iz mase.

Tokom trajanja CSD-a svaki kandidat ima pravo na tri intervjua, pri čemu jednu kompaniju birate Vi, a druge dvije Vam se dodjeljuju slučajnim odabirom. S obzirom na to da će svaka kompanija imati unaprijed Vaš CV kada pristupite intervjuu, potrebno je da ostavite svoj CV u JobFAIR CV bazu.

Kada se održava OST i kako se mogu prijaviti?

Open Space Technology će se održati 04. novembra u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u periodu 14:00h – 16:00h. Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovoj radionici, te da se prijavite putem ovog linka do 31. oktobra (12:00h). Broj mjesta je ograničen, stoga požurite. Očekujemo Vas!

Kada se održava CSD i kako se mogu prijaviti?

Career Speed Dating će se održati 05. novembra s početkom u 13:00h u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta, a trajat će do 15:00h. Prijaviti se možete putem ovog linka do 29. oktobra (19:00h). Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i prijavite se!

Više informacija pronađite na www.jobfair.ba ili putem profila JobFAIR – Iskoristi svoju šansu! na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn.

(Visited 154 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa